Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam wszystkich, przejdę do sedna sprawy, nie będę pisał zbędnych rzeczy. Zaczynając pisanie podania wiedz iż podania z: zmienionym kolorem,czcionką itp. będą kasowane bez słowa. Dlatego jedynie kopiujecie wzór i to uzupełniacie nie robiąc mi tęczy w podaniu. Co więcej... podania, które będą krótkie nawet ich nie sprawdzę więc radzę się postarać. Rekrutacja potrwa przez tydzień, dlatego już teraz zapowiadam jej koniec wraz z spotkaniem akademii by nie było, że ktoś nie może - podaję wam teraz datę i godzinę byście mogli sobie ten czas dobrze zorganizować. Dlatego nie przyjmuję usprawiedliwień nawet jeśli ktoś umiera na raka. Tyle z mojej strony i powodzenia!
Godzina/Data zamknięcia rekrutacji: Środa(12'ego Października, godz 17:00)
Godzina/Data spotkania akademii: Piątek(14'ego Października, godz. 17:00)
Wzór podania:
*Imię:
*UID:
*Twoje banicje:
*O sobie(5 rozbudowanych zdań):
*Akceptujesz wszelkie zasady postawione"?:
*Powiedz nie co o swoim doświadczeniu w zyciu realnym:
*Dlaczego akurat frakcja FDSA?:
*Co skłoniło cię do napisania podania:
*Posiadasz komunikator TeamSpeak3, wraz z mikrofonem?:
*Wymień swoje dobra oraz złe cechy, które przydadzą się we frakcji:
*Co zrobisz gdy wydam ci polecenie typu "Zaśpiewaj regulamin":
"Rekrutacja do Straży"
*Imię:Jakub
*Login:Dereq
*UID:
*Twoje banicje:Przepraszam nie znam znaczenia tego wyrazu :c..
*O sobie(5 rozbudowanych zdań):Mam na imie Jakub mam 17 lat uczęszczam do szkoły nr 1 w Staszowie Swiętokrzyskim. Na co dzień chodzę do szkoły prowadze normalne życie ucznia 3 gimnazjum, czyli sprawdziany odp w szkole itd. Na święta prawie zawsze jade do mojej babci pomoc jej w przygotowaniach. Uprawiam (Enduro) z kolegami po lasach posiadam motor marki yamaha dt 250cc nie posiadam prawa jazdy kat.B kat.C ani kat.D posiadam kat AM od 15 roku zycia do pojazdow do 50cm pojemnosci.
*Akceptujesz wszelkie zasady postawione"?:tak
*Powiedz nie co o swoim doświadczeniu w zyciu realnym:raz miałem taką sytuacje że spaliłem sobie pizze w piekarniku aż sie zapaliła i musiałem dzwonić na straż
*Dlaczego akurat frakcja FDSA?:lubie straż w realu jak i w grze mam
wójka w PSP w realu.
*Co skłoniło cię do napisania podania:
*Posiadasz komunikator TeamSpeak3, wraz z mikrofonem?:tak
*Wymień swoje dobra oraz złe cechy, które przydadzą się we frakcji:umiem sie dogadać z graczem jestem Miły wobec graczy
*Co zrobisz gdy wydam ci polecenie typu "Zaśpiewaj regulamin":recytuje regulamin bez błędnie